Vragen

KLANTENSERVICE

CONTACT

Babulli , Pompstraat 1B , 5481 BL Schijndel

Tel: 073-549 65 55

Mail: babbuliproduct@gmail.com

 

BEDRIJFSGEGEVENS

Firmanaam: Babulli

 

SERVICE/BESTELLEN

Goede service is voor ons vanzelfsprekend. Op de checkout pagina vragen wij je daarom om het e-mailadres zodat we de bestelbevestiging, factuur en track&trace code kunnen sturen. Het telefoonnummer gebruiken we alleen indien er onduidelijkheden of problemen zijn m.b.t. de bestelde tassen, adressering of levering.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan eerst even je spambox en keur ons als afzender goed. Heb je vragen neem dan gerust even contact met ons op. Werkt iets niet naar behoren laat het ons dan a.u.b. weten. We streven ernaar om bestellingen, die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst zijn, nog dezelfde dag te verzenden.

               

BETALEN

Season Bags biedt de mogelijkheid om kosteloos te betalen via:

Ons betalingsverkeer is volledig veilig en wordt afgehandeld door de payment providers en.

 

BETALEN MET ASHIONCHEQUE

Babulli accepteert betalingen met een fashioncheque. Op onze ‘checkout’ pagina kies je bij gewenste betaalwijze: fashioncheque. (De code dus niet invullen bij kortingscode!) Nadat je ‘bestellen’ hebt aangeklikt krijg je het scherm van de fashioncheque. Vul hier je gegevens in en klik op ‘verder’ om het betalingsproces af te ronden. Is het saldo niet toereikend dan kan het restbedrag worden betaald met b.v. iDeal. Is het saldo hoger dan wordt de waarde van de fashioncheque automatisch aangepast.

               

VERZENDEN

De bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen als pakketpost of brievenbuspost, afhankelijk van de afmetingen en het gewicht, via PostNL bij je aangeboden. Het pakket is te volgen via de track&trace code die je per mail ontvangt. In principe versturen wij al onze producten als pakketpost tenzij er in de omschrijving vermeld staat dat de tas als brievenbuspost verstuurd wordt.

Wil je zelf een dag, tijdstip en eventueel een afhaallocatie kiezen dan kun je dit eenvoudig zelf omzetten. Ga naar PostNL bezorging pakketten, voer de track en trace code en postcode in en volg de stappen.

 

Voor België hanteren we het standaard tarief van PostNL: €13,00 per pakket (t/m 2 kg). Dit is met track&trace code. Mocht je meerdere producten tegelijkertijd bestellen dan worden deze altijd als pakketpost verstuurd. Boven €50,- betaal je binnen Nederland geen verzendkosten.

               

RETOURNEREN

Indien een product niet aan je verwachtingen voldoet stuur dan binnen 14 dagen een mail naar: babbuliproduct@gmail.com waarin je de retournering meldt. We zouden het fijn vinden als je daarin ook de reden van retournering aangeeft maar dat hoeft niet. Stuur je product, inclusief alle toebehoren, in originele staat en verpakking, voorzien van de bestelbon binnen 30 dagen na levering, retour naar:

Babulli Pompstraat 1B  5481 BL Schijndel

 

Sluit het pakket goed af, maak hier online een retourlabel aan, en breng het naar een PostNL servicepunt. Je kunt het retourlabel natuurlijk ook bij een PostNL servicepunt kopen maar dan betaal je €0,50 meer. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van de tas(sen) wordt het aankoopbedrag inclusief de daarbij behorende verzendkosten, als je tenminste de gehele bestelling retour stuurt, binnen enkele dagen (uiterlijk 14 dagen) teruggestort. Je ontvangt hiervan een creditnota.

Heb je betaald met een dan krijg je het aankoopbedrag -10% terug en een tegoedbon van Season Bags ter waarde van het ingehouden bedrag.