WAAROM BABBULI ?

Bedrijfsgeschiedenis en ons succes

Over onze onlineshop

BABBULI Lederwinkel staat tot uw dienst.

Met meer dan 30 jaar ervaring in leder is Babbuli het adres voor exclusieve lederen producten.
Wij leveren met de hand vervaardigde tassen, riemen en portemonnees. Het assortiment loopt uiteen van producten met een klassieke look tot aan zeer trendy modellen.
Wij maken uitsluitend gebruik hoge kwaliteit Italiaans leer. Als aanvulling op ons huismerk Babbuli hebben wij tevens enkele hoogwaardige kwaliteitsmerken aan ons assortiment toegevoegd.
Zo kan iedere liefhebber van leren producten voortaan bij ons terecht. Tevens heeft Babbuli het verdelerschap weten te bemachtigen van een gave serie edelstenen, die handmatig zijn ingelegd in een zilveren collier.
Dit halssieraad wordt gemaakt door een ambachtelijke edelsmid. Het sieraad wordt overigens geleverd met echtheidscertificaat. Bezoek onze webshop voor al onze producten, prijzen en bestellingen.

2500 TEVREDEN KLANTEN
1150 VERKRIJGBARE PRODUCTEN
10 ONS TEAM
2 KANTOOR
480 BESTE PRIJS
500 ONTWERPPRODUCTEN

Wij zijn leverancier hoogwaardige lederen kwaliteitsproducten.

Wij kunnen u de beste lederen producten aanbieden zoals dameshandtassen, herenriemen, allerhande (dames)sieraden en herenportemonnees van de beste kwaliteit natuurlijk leder, uiteraard met garantie. Wij distribueren onze producten door heel Nederland volgens de beste verzendmethode en zijn altijd benieuwd naar feedback van onze klanten.

De producten zijn ook te koop in onze winkel, die te vinden in aan Pompstraat 1B te 5481 BL, Schijndel.

U bent daar van harte welkom.

TEVREDEN SHOPPEN

ONZE MERKEN