VERA PELLE

ONS VERHAAL

Het idee om een brug te kunnen slaan tussen de kwaliteit en het vakmanschap naar onze klant is ontsproten uit het brein van Domenico Cosimato – gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek en innovatie op het gebied van ledermode:

“We willen onze kennis kunnen overdragen, zodat de klant de diversiteit van onze producten begrijpt. Ik waardeer de echtheid van het werk. We proberen de geschiedenis, de passie en de liefde voor een wereld door te geven. Kiezen voor een lederproduct, betekent dat u een product in handen heeft dat een bepaalde filosofie uitdrukt, een levensstijl die uniek is en niet te reproduceren. Geen enkel stuk leder is hetzelfde en het gebruik ervan geeft gebruikssporen door van ons dagelijks leven.

Het zijn exact die veranderingen die in de loop der tijd ervan getuigen dat we met een natuurproduct vandoen hebben. Ons bedrijf is gevestigd in het Italiaanse Solofra, een zeer bekende omgeving op het gebied van leer voor kleding. In deze bekende ‘lederen stad’ wordt het ambachtelijke leerlooien al meer dan 500 jaar doorgegeven van vader op zoon.”

Het Verapelle Store team is van de gevestigde orde, maar kenmerkt zich door een jonge en dynamische stijl en volgt de constante evolutie van de mode. Ons team investeert voortdurend in kwaliteitsonderzoek van het leer waaruit onze jassen en accessoires vervaardigd worden. Het dient aan te sluiten bij de wens van onze klanten.

Het is een constante ontwikkeling van materialen, producten en grondstoffen met als doel de aangeboden kwaliteit en service voortdurend te bewaken. Online zijn wij commercieel erg sterk, waardoor wij in staat zijn sterke prijs/kwaliteit-combinaties te maken.

Deze keuze voor e-commerce vermindert de beheerskosten die normaalgesproken ontstaan bij het ondersteunen van een netwerk aan fysieke winkels. Kosten die doorgaans onvermijdelijk de uiteindelijke verkoopprijs voor de klant opdrijven.

Ons bedrijf overwint  echter deze obstakels, zodat u als klant kan profiteren van een scala aan lederproducten tegen een betaalbare prijs.

Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond

Show sidebar

AMIO Dames handtas met ronde hengsels

54,00

ANIOS Dames handtas

75,00

boony Dames handtas met ronde hengsels

54,00

camper Dames schoudertas

95,00

carnas Kleine schoudertas

44,95

catti Heren bruin leren schoudertas

79,50

chisy Dames handtas van zacht leder

69,00

electa Dames handtas met ronde hengsels

95,00

ELIO Dames schoudertas

75,00

Elioli Dames schoudertas

74,95

Eliomi Dames schoudertas

74,95

holish Dames schoudertas

39,95